Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Marja Hintikka lataa totuuksia pikkujouluista: tässä jokaiselle mietittävää

Marja Hintikka lataa totuuksia pikkujouluista: tässä jokaiselle mietittävää
Instagram / @marjahintikka

Juontaja Marja Hintikka ottaa sosiaalisessa mediassa esille pikkujoulut ja niiden tuomat hankaluudet.

Hän muistuttaa, että vaikka pikkujoulut, tai ”pikkarit,” voivat olla hauska ja viihdyttävä juhla, ne voivat myös tuoda mukanaan ikäviä ongelmia.

”Valitettavan monessa perheessä on jouduttu setvimään pikkujoulujen ikävää jälkipyykkiä – oli kyse sitten eskaloituneista kollegojen välisistä riidoista tai pahemman luokan pettämisestä. Ja näitä tarinoita on YLLÄTTÄVÄN paljon,” Marja kirjoittaa somessa.

”Erityisen ahdistavalta puolison lähtö työpaikan railakkaisiin pikkujouluihin voi tuntua vaikka silloin, kun itse on kotona pienten lasten kanssa. Toisen juhliminen voi aiheuttaa huolta – ja kateuttakin. Se on tosi inhimillistä,” hän sanoo.

Joskus pikkujouluihin kutsutaan myös perhe tietynlaisten ongelmien välttämiseksi, kun taas toisinaan pikkujoulut ovat pelkästään yrityksen sisäinen, yhteishenkeä lujittava tilaisuus. Marja antaa seuraajilleen onneksi kolme näppärää vinkkiä, joiden avulla pikkujoulujen tuomasta ahdistuksesta voidaan selvitä.

”Kerro etukäteen TOTUUDELLISESTI pikkujoulujen teemasta, ohjelmasta ja paikallaolojoista. Osoita ymmärrystä kotiin jäävän huolia ja ennakkoluuloja kohtaan,” hän vinkkaa ensimmäisenä.

”Jos olet luvannut kotiutua tiettyyn aikaan juhlista, tee niin. Klo 01:30 buukattu hotellihuone ja ”tulen vasta aamulla” -tekstari kotiin… EI NÄIN !!!” Marja sanoo.

”Älä käyttäydy pikkujouluissa niin, miten et kestäisi puolisosikaan käyttäytyvän,” hän muistuttaa viimeisenä.

”Aika simppelit jutut, mutta liian monelle kovin vaikea toteuttaa. Aikuisuus ja vastuu, nimittäin,” hän sanoo napakasti.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos