Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Dwayne Johnsonin erikoinen tapa kuntosalilla saa aikaan ihmetystä – paljasti syyn kummalliselle tavalleen

Dwayne Johnsonin erikoinen tapa kuntosalilla saa aikaan ihmetystä - paljasti syyn kummalliselle tavalleen
Instagram / Dwayne Johnson

Dwayne ”The Rock” Johnson tunnetaan sekä toimintaleffojen tähtenä että painijana. Hän paljasti hiljattain Esquirelle kummallisen tapansa kuntosalilla: hän nimittäin virtsaa vesipulloihin, joista hän ei enää myöhemmin juo sen sijaan, että käyttäisi yleisiä vessoja.

Kummalliselle tavalle on kuitenkin olemassa looginen syy. Hän nimittäin kertoo, ettei hänen käyttämällään kuntosalilla ole vessoja.

”WC-tiloja ei ole, ja salit ovat kuumia, hikisiä ja likaisia. Huolehdin yleensä melko hyvin nesteytyksestä. Minun täytyy käydä tarpeilla usein, tai ainakin pari kertaa jokaisen treenisession aikana. Siksi käytän siihen pulloa,” Johnson paljasti Esquirelle.

Dwayne Johnson on nähty monissa toimintaelokuvissa, joista uusimpien joukkoon lukeutuu muun muassa Red Notice, jota tähdittävät Johnsonin lisäksi Ryan Reynolds ja Gal Gadot.

Johnson on jopa kokeillut taitojaan ääninäyttelijänä laulaessaan Disney-animaatiossa Vaiana kappaleen ”You’re Welcome.” Johnsonilla on kolme lasta, Simone Alexandra Johnson, Jasmine Johnson ja Tiana Gia Johnson.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos