Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Bessillä meni hermo: ”Nyt saa riittää”

Bessillä meni hermo: "Nyt saa riittää"
Instagram / @bessofficial

Artisti Bess kertoi Instagramissa ikävästä kokemuksestaa TV-kuvauksissa.

Hän päätti tuoda asian esille somessa, koska UN Womenilla oli hiljattain käynnissä häirinnän ja väkivallan vastainen kampanja, jonka tarkoituksena oli nostaa esille häirintään liittyviä asioita ja saada se loppumaan.

”Oon vihanen ja pettyny. Itteni ja monien muiden puolesta,” Bess aloittaa.

”Oli jo aivan liian mones kerta, et tv-kuvauksis miesoletettu ääniteknikko laittaa pokkana sormensa ja sen klipsimikin tarpeettomasti suoraa mun rintojen väliin,” Bess kertoo.

”Oikeet ammattilaiset ja ihmiset, joil on perusihmisen sivistyneet käytöstavat ni täs tapaukses antaa sen mikrofonin ja ohjeistaa ite laittamaan siihe rinnuksen pieleen tai jos katsoo sopivaks ees kysyä ni kysyy onko ok jos laitan tän. Heitä on onneks suurin osa.”

Bess oli sanonut teknikolle, ettei hänen rintoihinsa saa koskea. Kokemuksen jälkeen kaikki hyvä lataus haihtui ja kuvaukset menivät pannukakuksi.

”Nyt saa jo v**** riittää,” Bess lataa.

”Oon lähtökohtasesti aina kohtelias, yhteistyökykynen ja ymmärtäväinen. Mut en ymmärrä, et miten on nii vaikeet tajuu, et mikä ei oo sopivaa ja et toiseen ei kosketa kysymättä? Olalle taputukset, halaukset ja ei-sksuaalinen koskettaminen on normaalia ja eri asia,” hän jatkaa.

”Huomaavainen pitää olla, kunnioittaa ja lukea toista ihmistä, ettei rajat ylity. Se et kysyy, onks ok jos kosken, jos se on jostain syystä tarpeellista, on perus asia. Jos ei ni sit ei. Ja et ei esim. halata väkisin. Se on ahdistavaa. Jätä se ihminen rauhaan jos se ei oo halailutuulella. Tai juttutuulella. Tai muodosta vuorovaikutteista katsekontaktia. Ni anna olla,” hän jatkaa.

”On perseest, ku jatkuvasti herää v******. Miten v**** nää jotku äijät on niin v**** moukkia? Jengi pystyy parempaan. Helvetti,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön 𝕭𝕰𝕾𝕾 (@bessofficial) jakama julkaisu

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos