Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Anssi Kela julkaisi huiman videon, joka näytti selkeän syyn festareiden perumiseen

Anssi Kela julkaisi huiman videon, joka näytti selkeän syyn festareiden perumiseen
Instagram / Anssi Kela

Anssi Kela julkaisi omalla Instagram-tilillään hurjan videon, joka paljasti syyn eilisten festareiden perumiseen. Festareita jouduttiin perumaan hurjan myrskyrintaman takia muun muassa Porissa, Vaasassa ja Kemissä järjestetyillä festivaaleilla. Tuhannet fanit pettyivät, kun suosikkiartistien setit jäivät näkemättä.

Kelan julkaisemalla videolla nähdään lava, jota tuuli riepottelee anteeksipyytelemättömästi. Tuuli aiheutti vaaraa esimerkiksi lavojen ja telttojen rakenteille, kuten myös yleisölle ja henkilökunnalle.

”Keikkamme Porisperessä on valitettavasti peruttu voimakkaan puuskittaisen tuulen vuoksi. Lavalla ei ole turvallista työskennellä, miksaustelttakin hajosi tuulen voimasta. Järjestäjä teki päätöksen keikan peruuttamisesta. Suuret pahoittelut kaikille, jotka olivat tulleet paikalle. Olisimme halunneet esiintyä, mutta tämän luonnonvoiman kanssa ei voinut neuvotella,” Kela kertoo julkaisemansa videon yhteydessä.

Vaikka faneja harmitti, kommenteissa kuitenkin oltiin tyytyväisiä siihen, että järjestäjät ottivat turvallisuuden huomioon.

”Viisaasti päätetty, nostan päähinettäni niille, jotka rohkenivat päätöksen tehdä. Ja hienoa, että tilannearvio myös ymmärretään, vaikka se ihan kaikkia harmittaakin!” eräs kommentoi Anssi Kelan julkaisussa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos