Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Anna Puu kommentoi Marin kohua: ”Kaikenlainen keittiöpsykologia lähtee aivan laukalle”

Anna Puu kommentoi Marin kohua: "Kaikenlainen keittiöpsykologia lähtee aivan laukalle"
Instagram / Anna Puu

Suomen pääministeri Sanna Marin on ollut melkoisessa pyörityksessä vuodetun bilevideon takia. Niin tavallinen Suomen kansa kuin julkimotkin ovat kommentoineet asiaa ahkerasti sosiaalisessa mediassa ja mielipiteet ovat jakautuneet.

Osa sanoo Marinin juhlinnan inhimillistävän häntä. Monet ovat myös sitä mieltä, että myös pääministerillä on oikeus vaihtaa vapaalle. Toiset ovat kuitenkin kommentoineet lujasanaisesti sitä, ettei pääministerin pitäisi bailata näin villisti eikä viettää aikaa tällaisessa seurassa.

Nyt laulaja Anna Puu on kommentoinut asiaa Instagramissa. Anna Puu ei itse kuulunut pääministerin jauhojengiin.

”Mitä enemmän luin erilaisia kommentteja liittyen maamme pääministerin vapaa-ajanviettoon, sitä paremmin ymmärsin miksi tällainenkin kohu tarvittiin,” hän aloittaa julkaisunsa.

”Himmeä lista siitä mitä yhden ihmisen pitäisi olla ja mitä ei missään nimessä saisi olla. Että kaikkia meitä ja kaikkia meidän arvojamme pitäisi yhden ihmisen edustaa. Eikä vain ammatissaan, vaan myös vapaa-ajallaan.”

”Parin videon perusteella tehdään syväluotaavia analyysejä äitiydestä, naiseudesta, puolisona olemisesta, työkyvystä, mielentilasta ja kaikenlainen keittiöpsykologia lähtee aivan laukalle.”

Hän sanoo, että kommentit kertovat aina enemmän kommentoijasta kuin kommentoitavasta kohteesta.

”No mikä on mun analyysi? Ettei yksityistilien yksityisvideoita saa julkaista mediassa. Yksityinen = ei kuulu muille, ellei sitä erikseen asianomainen halua jakaa (ja varsinkin kun videoilla ei tapahdu mitään laitonta).”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos