Pidetään yhteyttä

Huumori

Veli kiusasi vegaania siskoaan: isän rangaistus on saanut somen jakamaan mielipiteitä

Veli kiusasi vegaania siskoaan: isän rangaistus on saanut somen jakamaan mielipiteitä
Pixabay

Eräs isä kertoi hiljattain Redditissä tapahtumasta, mikä on saanut somen jakamaan mielipiteitä.

Isällä on 14-vuotias tytär, joka on vegaani. Tyttären 16-vuotias veli on kiusannut siskoaan vegaaniruokavaliosta jo tovin. Eräänä päivänä isä sai puhelun tyttäreltä, joka itkuisena kertoi veljen heittäneen kaikki hänen vegaaniruokansa roskiin.

Isä kiirehti töistä kotiin huomatakseen, että veli oli piilottanut siskon ruoat käytännön pilana. Vaikka kyseessä oli vain pila, isä päätti rangaista veljeä ikävästä käytöksestä. Aluksi hän suunnitteli syöttävänsä veljelle riisiä niin kauan, kun hän asuu isän katon alla. Vaimo kuitenkin rauhoitteli miestään ja he tekivät päätöksen:

Seuraavan 30 päivää koko perhe olisi vegaani ja jos poika haluaisi jotain muuta lautaselleen, hänen olisi maksettava ruoat itse. Poika oli valittanut rangaistuksesta isovanhemmilleen, jotka olivat soittaneet isälle. Isä kuitenkin laittoi vain luurin kiinni eikä ottanut valituksia kuuleviin korviinsa.

Viiden päivän vegaanirangaistuksen jälkeen mies kyseli Redditissä, oliko rangaistus liian kova. Osa on sanonut tämän olevan erinomainen rangaistus, kun taas toiset ovat eri mieltä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos