Pidetään yhteyttä

Huumori

Matkustaja yritti avata lentokoneen oven: teipattiin kiinni penkkiin!

Nainen yritti avata matkustamon oven lentokoneessa: teipattiin penkkiin kiinni
AOP

Lentomatkustaminen ei aina suju ihan ongelmitta, kuten American Airlinesin työntekijät sinulle voivat kertoa. The New York Post nimittäin uutisoi hiljattain naisesta, joka jouduttiin teippaamaan kiinni penkkiin matkan ajaksi.

Kahden tunnin mittainen lentomatka Texasin Dallasista Pohjois-Carolinan Charlotteen ei sujunut ihan odotusten mukaisesti. Silminnäkijät kertoivat huomanneensa matkustamohenkilökunnan liikuskelevan levottomasti ja lukitsevan vessojen ovia. Lopulta kapteeni ilmoitti pahasta tilanteesta ja kehotti matkustajia istumaan paikoillaan.

Sittemmin paljastettiin, että eräs matkustamon nainen yritti avata lentokoneen oven kesken lennon. Hän oli tämän jälkeen hyökännyt henkilökunnan kimppuun ja purrut erästä työntekijää. Hänet teipattiin ilmastointiteipillä penkkiin kiinni loppumatkan ajaksi hänen oman, matkustajien ja henkilökunnan turvallisuuden takia.

Laskeutumisen jälkeen nainen kiidätettiin sairaalaan ja hän on tällä hetkellä lentokieltolistalla. Alla olevalta videolta kuulet, kuinka matkustajien poistuessa koneesta nainen huutaa: ”Sinä! Sinä! Sinä!” matkustamosta poistuville matkustajille.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos