Pidetään yhteyttä

Huumori

Kissanpennulle meinasi käydä ohraisesti: teputteli menemään keskellä nelikaistaista tietä

Kissanpennun suojelusenkeli ylitöissä Malesiassa
AOP

Kissat ovat itsenäisiä kavereita, jotka pärjäävät hyvin itsekseen. Myös kissanpennut oppivat nopeasti itsenäisiksi ja lähtevät rohkeasti äidin luota kauemmas. Tällä kertaa kissanpentu oli kuitenkin eksynyt vaarallisille teille ja kisulle oli käydä ohraisesti.

Viral Hog -kanavan julkaisema video Youtubessa aiheuttaa itse kullekin rytmihäiriöitä. Malesiassa kuvatulla videolla näemme, kuinka auton kojelautakamera kuvaa kiireistä autotietä. Tiellä on neljä kaistaa ja autot posottavat menemään kuskin ohi vasemmalta ja oikealta.

Pian kuitenkin näemme, kuinka kuski hidastaa. Keskellä tietä näkyy pieni otus, joka epävarmasti koikkelehtii menemään autokaistoilla. Lähemmän tarkastelun jälkeen huomaamme sen olevan pieni kissanpentu, vain muutamia viikkoja vanha. Kuski hidastaa ja ajaa hetken aikaa kaistalla kissan takana varmistaen, että autot eivät ja sen yli.

Sopivalla kohdalla mies pysäytti auton keskelle kaistaa ja kävi nappaamassa kisaan parempaan talteen. Sitä tarina ei kerro, mihin kissanpentu vietiin tai mitä sille tapahtui, mutta tällä kertaa onni oli mukana onnettomuudessa. Tarkkasilmäinen kuski pelasti yhden tämän kisun yhdeksästä elämästä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos