Pidetään yhteyttä

Huumori

Irlannin presidentin koira varasti huomion isäntänsä TV-haastattelussa – Pitikö presidentin pokka?

Koiranpentu kutsui presidenttiä leikkimään kesken haastattelun
TikTok/presidentirl

Irlannin presidentti Michael D. Higgins oli antamassa TV-haastattelua maan julkiselle yleisradioyhtiölle ja mukana oli hänen 7-kuukautinen berninpaimenkoirapentunsa. Haastattelu alkoi tuntua pennusta tylsältä ja sitä kiinnosti enemmän leikkiminen. Pentu alkoi natustelemaan isäntänsä kättä ja kutsui häntä leikkiin vinkumalla.

@presidentirlPresident Michael D. Higgins giving a tv interview♬ original sound – President of Ireland

Presidentti piti kuitenkin pokkansa ja jatkoi haastattelun antamista vakavalla ilmeellä. Aihekin oli vakava, sillä hän puhui rakastetun irlantilaisen näyttelijän, Tom Hickeyn, kuolemasta, joka oli tapahtunut päivää aikaisemmin.

Koiranpentu on nimeltään Misneach, joka tarkoittaa irlanniksi rohkeutta. Presidentillä on myös toinen koira nimeltään Bród, jonka sisko Síoda kuoli viime syyskuussa. Jotta Bródin ei tarvitsisi olla yksin, päätti presidenttipari hankkia sille kaverin ja Misneach liittyi perheeseen maaliskuussa.

Video levisi TikTokissa ja sitä on katsottu jo yli 1,5 miljoonaa kertaa. Se on saanut myös paljon positiivisia kommentteja katsojiltaan:

– Ajatelkaa, millainen maailma olisi, jos kaikilla maailman johtajilla olisi rakastava ja tukea antava koira rinnallaan kaikissa tilaisuuksissa.

– Niin ylpeä siitä, että Michael D on presidenttimme, monesta syystä, ja yksi niistä on se, kuinka paljon hänen koiransa rakastavat häntä.

Berninpaimenkoira on tunnetusti erinomainen perhe- ja seurakoira. Niiden sanotaan kiintyvän omistajaansa syvästi ja nauttivan siitä, kun ne saavat viettää aikaa heidän kanssaan.

Presidentti nähdään myös toisessa videossa haastattelun jälkeen, jossa hän kävelee koiriensa kanssa. Uskollisuus ja rakkaus omistajaansa paistaa tässäkin lyhyessä videopätkässä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos