Pidetään yhteyttä

Huumori

Australialainen mies keksi keinon päästä krokotiilistä eroon: krokolla taitaa olla nyt päänsärkyä

Australialainen mies keksi keinon päästä krokotiilistä eroon: krokolla taitaa olla nyt päänsärkyä
Youtube / 9 News Australia

Australia tunnetaan muun muassa hurjista eläimistään ja matelijoistaan. Ausraliassa asuu muun muassa krokotiilejä ja käärmeitä sekä jättimäisiä hyönteisiä. Hiljattain Australiassa uutisoitiin mielenkiintoisesta tapahtumasta, joka sai huomiota maailmalla.

Australialaisen pubin omistaja huomasi, että jättimäinen krokotiili mateli pubin läheisessä nurmikossa. Goat Island pubin omistaja Kai Hansen ei pitänyt siitä, että matelija uskaltautui näin lähelle ihmisten asumusta.

Hän nappasi paistinpannun ja asteli pelkäämättä portaat alas matelijan tasolle. Krokotiili yritti hyökätä Kain kimppuun, mutta mies oli valmiina: hän mosautti krokotiiliä pannulla otsaan. Krokotiili vetäytyi takavasemmalle vain parissa sekunnissa ja ryömi takaisin pusikkoon. Tämä krokotiili taitaa miettiä uudemmman kerran, ennen kuin se uskaltautuu takaisin ihmisten ilmoille.

Krokolle ei onneksi käynyt sen pahemmin, vaikka sillä saattaa olla nyt melko kova päänsärky.

9 News Australia haastatteli Kai Hansenia asian tiimoilta. Hyväntuulinen mies kertasi tapahtumat ja video onkin saanut jo yli 100 000 katselukertaa Youtubessa. Video on myös levinnyt sosiaalisessa mediassa kulovalkean lailla.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos