Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Huumori

10 kummallisinta ammattia, jotka maksavat huimia summia: olisiko sinusta näihin?

10 kummallisinta ammattia, jotka maksavat huimia summia: olisiko sinusta näihin?
Youtube / WatchMojo.com

Amerikka on mahdollisuuksien maa, vai miten sen nyt menikään? WatchMojo.com loi vuonna 2019 listan kymmenestä kummallisimmasta ammatista, jotka maksavat hyvää palkkaa. Ja nyt ei puhuta koiranulkouluttajista tai Snoop Doggin sätkänkäärijästä: tälle listalle nimittän mahtuu vieläkin kummallisempia ammatteja.

Listalla on kirjavasti erilaisia työmahdollisuuksia, mutta niistä muutamat nousevat esille. Muun muassa talouspaperin haistelija tienaa useita kymmeniä dollareita vuodessa. Hänen tehtävänsä on varmistaa, että talouspaperi ei haise millekään ennen käyttöä eikä sen jälkeen.

Toinen kummallisuus on koiranruokien maistelija. Tähän pestiin ei kelpuuteta koiria, vaan ihmisten täytyy uskaltautua testaamaan koiranruokaa. Jos vatsa kestää, tämä pesti voi tuoda taskuun pitkän pennin.

Mikäli golffaaminen ja sukeltaminen ovat sinun juttusi, voit tienata jopa noin 100 000 dollaria vuodessa sukeltamalla golfkentillä komeilevista lammikoista sinne päätyneitä palloja.

Mainitsemisen arvoinen ammatti listalla on myös kasvojen koskettelija, joka voi tienata 25 dollaria tunnilta. Esimerkiksi meikkejä ja kosteusvoiteita valmistavat yritykset haluavat varmistaa, että asiakkaiden kasvot jäävät sileäksi kuin vauvan peppu.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos