Pidetään yhteyttä

Autot ja liikenne

Moottori.fi: Tällainen on näppärä Ford Courier

Moottori.fi: Tällainen on näppärä Ford Courier
Pixabay

Pienet pakettiautot ovat erittäin suosittuja kaupunkien ahtailla kujilla ja ruuhkaisilla kaduilla. Ne tarjoavat käytännöllisen ratkaisun tavaroiden kuljettamiseen tiiviissä kaupunkiympäristössä. Yksi tällainen kompakti pakettiauto on Ford Transit Courier. Vaikka se on pienikokoinen, siinä on yllättävän paljon tilaa ja monia hyviä ominaisuuksia. Tässä koeajossa tutustumme tarkemmin Ford Transit Courierin ominaisuuksiin ja suorituskykyyn.

Seuraavaksi katsomme Moottori.fi:n arvostelua Ford Courierista.

Ulkonäkö ja muotoilu

Ford Transit Courierin ulkonäkö on moderni ja tyylikäs. Se erottuu joukosta ja näyttää enemmän henkilöautolta kuin perinteiseltä pakettiautolta. Huolimatta kompaktista koostaan, Courierilla on tarpeeksi tilaa kuljetettaville tavaroille. Sen kuormatila on 2,9 kuutiometriä, ja tavaratilaan mahtuu jopa kaksi kuormalavaa. Kantavuutta on 750 kiloa, joten se soveltuu monenlaiseen käyttöön.

Moottorivaihtoehdot

Ford Transit Courierissa on kolme eri moottorivaihtoehtoa. Bensamoottorina on 1,0-litrainen Ecoboost-moottori, josta on saatavilla kaksi teholuokkaa: 100 hv ja 125 hv. Dieselmoottorina on 1,5-litrainen Ecoblue-moottori, joka tuottaa 100 hv tehoa. Moottorit tarjoavat riittävän suorituskyvyn päivittäiseen kaupunkiajoon ja kevyempään tavarankuljetukseen.

Ajokokemus ja ajettavuus

Ford Transit Courier tarjoaa mukavan ajokokemuksen, joka muistuttaa enemmän henkilöauton kuin pakettiauton ajamista. Sen kompakti koko ja ketterä ohjattavuus tekevät siitä erittäin helpon liikuteltavan kaupungissa. Kääntösäde on pieni, joten se on helppo pysäköidä ahtaissa paikoissa. Suorituskyky on kohtuullinen, mutta ei välttämättä riitä raskaamman kuorman kuljettamiseen maantiellä.

Turvallisuus ja varusteet

Vaikka Ford Transit Courier on kompakti pakettiauto, siinä on kaikki tarvittavat turvallisuus- ja mukavuusvarusteet. Vakionopeudensäädin on mukautuva, ja tietoviihdejärjestelmään voi liittää langattomasti Apple Car Playn tai Android Auton. Näitä ominaisuuksia arvostavat erityisesti kuljettajat, jotka viettävät paljon aikaa tiellä.

Kuormatila ja käytettävyys

Ford Transit Courierin kuormatila on suunniteltu erittäin käytännölliseksi. Kolme ovea tekevät lastaamisesta ja purkamisesta helppoa. Kuormatilaan pääsee käsiksi takaa tai sivuilta, joten sisään ei tarvitse kiivetä. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun on tarve nopeasti päästä käsiksi tavaroihin. Kuormatila on myös läpijuostava, joten pitkien tavaroiden kuljettaminen onnistuu helposti.

Istuinten mukavuus ja säädettävyys

Ford Transit Courierin etuistuimissa ei ole paljoa säätövaraa, koska kuormatilan optimoimiseksi tilaa on jouduttu hieman uhraamaan. Tämä voi aiheuttaa haasteita pidemmille kuljettajille, jotka saattavat tuntea olonsa ahtaaksi. Kuitenkin, vaikka istuimet eivät tarjoa täydellistä säätömahdollisuutta, ne ovat silti mukavat ja tarjoavat riittävän tuen lyhyemmillä matkoilla.

Hinta ja laatu

Ford Transit Courierin hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin saman luokan pakettiautoihin. Perusversiot ovat saatavilla alle 30 000 euron hintaan, joten se sopii hyvin pienyritysten ja yksittäisten kuljetustarpeiden tarpeisiin. Laadultaan Transit Courier on erinomainen valinta, sillä se tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja kestävyyden pitkäaikaiseen käyttöön.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos