Pidetään yhteyttä

Autot ja liikenne

5 parasta ja käytännöllisintä autoa maailmassa

5 parasta ja käytännöllisintä autoa maailmassa
Pixabay

Maailmassa on lukemattomia erinomaisia automerkkejä, jotka ovat käytännöllisiä ja hyviä jokapäiväiseen kulkemiseen ja ajamiseen. Tässä artikkelissa esittelemme viisi hyvää ja suosittua automerkkiä, jotka ovat saaneet autoilijoiden keskuudessa erinomaiset arvostelut.

Volvo

Volvo on tunnettu turvallisuudestaan ja kestävien mutta tyylikkäiden crossover- ja katumaastureiden valmistamisesta. Mallit kuten XC90 ja XC60 huokuvat laatua sisältä ja ulkoa. Volvo kehittyy myös nopeasti keskittymällä sähköistämiseen ja edistyneisiin kuljettaja-avustinominaisuuksiin.

Suosituimmat mallit: XC90, XC60, XC40, S60, V60

Hintaluokka uusille autoille: 40 000 € – 65 000 €

Volvo sijoittui korkealle turvallisuuspisteiden ja omistajien tyytyväisyyden suhteen. Merkki jatkaa rajojen rikkomista teknologian, kuten akkuelektrifikaation ja autonomisen ajamisen mahdollisuuksien, avulla. Volvon maine turvallisuudesta, pitkäikäisyydestä ja skandinaavisesta minimalistisesta suunnittelusta erottaa sen muista.

Volkswagen

Volkswagen on luonut maineen edullisista, käytännöllisistä ja luotettavista kompaktiautoista ja katumaastureista. VW sai hyvän arvosanan houkuttelevasta ajokokemuksesta sekä hyvästä polttoaineen kulutuksesta. Suositut mallit kuten Jetta, Passat ja Tiguan tarjoavat hyvää vastinetta rahalle.

Suosituimmat mallit: Jetta, Passat, Tiguan, Atlas

Hintaluokka uusille autoille: 20 000 € – 40 000 €

Nissan

Nissan tunnetaan kestävyydestään ja arvostaan, ja se valmistaa joitain maanteiden kestävimmistä ajoneuvoista. Merkki tarjoaa täyden valikoiman sedan- ja kuorma-autoja ja katumaastureita, kuten Altima, Frontier ja Pathfinder. Nissan on myös johtanut sähköajoneuvojen innovaatiota LEAFin myötä.

Suosituimmat mallit: Altima, Sentra, Maxima, Rogue, Murano

Hintaluokka uusille autoille: 15 000 € – 35 000 €

Hyundai

Hyundai on noussut nopeasti suosioon modernilla muotoilullaan ja ominaisuuksillaan, jotka tarjoavat vahvan vastineen rahalle. 10 vuoden / 100 000 mailin voimansiirto-takuun tukemana Hyundai tarjoaa useita edullisia ja tehokkaita malleja. Santa Fe- ja Tucson-katumaasturit ovat varsin suosittuja.

Suosituimmat mallit: Elantra, Sonata, Tucson, Santa Fe

Hintaluokka uusille autoille: 15 000 € – 40 000 €

Ford

Yhdysvaltain myydyimpänä automerkkinä Ford tarjoaa täyden valikoiman kuorma-autoja, katumaastureita, crossover-autoja ja autoja, jotka tunnetaan kyvystään, innovaatiostaan ja arvostaan. F-150-kuorma-auto on ollut Amerikan myydyin ajoneuvo vuosikymmeniä. Fordin katumaasturit, kuten Escape, Edge ja Explorer, ovat myös myyntijohtajia.

Suosituimmat mallit: F-150, Escape, Explorer, Mustang, Expedition

Hintaluokka uusille autoille: 20 000 € – 60 000 €

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos