Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Will Smith kertoo mielenkiintoisesta avioliittoratkaisustaan: ”Avioliitto ei voi olla kuin vankila meille”

Will Smith kertoo mielenkiintoisesta avioliittoratkaisustaan: "Avioliitto ei voi olla kuin vankila meille"
AOP

Näyttelijä Will Smith antoi hiljattain haastattelun GQ-lehdelle. Pitkä haastattelu keskittyi paljon siihen, miten Smith ja hänen vaimonsa Jada Pinkett Smith näkevät avioliiton.

Will kertoo, että he olivat aluksi yksiavioisia, mutta myöhemmin he alkoivat keskustella siitä, minkälainen on ihanteellinen avioliitto.

”Meillä oli merkityksellisiä ja pitkiä keskusteluita siitä, millainen on täydellinen parisuhde ja mikä on täydellinen tapa kahdenväliseen kanssakäymiseen. Suurimman osan suhteestamme valitsimme olla yksiavioisia ajatellen, ettei se kuitenkaan ole ainoa ihanteellinen suhdemuoto,” hän avaa.

Hän sanoo, että jokaisen pitää löytää se tapa, joka toimii itselle.

”Avioliitto ei voi olla kuin vankila meille,” hän toteaa.

Näyttelijä kuitenkin sanoo, ettei suosittele tätä ratkaisua kaikille. Hän vihjasi myös ettei Jada ole ainoa, jolla on ollut suhteita avioliiton ulkopuolella.

”Mutta minulle suurin rakkauden määritelmä ovat vapaudet sekä tinkimätön rakkaus, joita olemme toisillemme antaneet,” tähti toteaa.

Vaikka kaksikon välillä on pyörinyt kummallisia suhdehuhuja ja huhuja siitä, että heidän välit olisivat karikolla, he ovat silti edelleen naimisissa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos