Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tuuli esitteli karvoitustaan Selviytyjien jälkeen: ”Viihdyn niiden kanssa”

Tuuli esitteli karvoitustaan Selviytyjien jälkeen: "Viihdyn niiden kanssa"
Instagram / Tuuli

Laulaja Tuuli osallistui hiljattain Selviytyjiin. Hän kuitenkin putosi pian puolivahingossa, kun heimoneuvostossa ostettiin koskemattomuus kolmella kolikolla. Putoamisensa jälkeen hän esitteli somessa, mitä ohjelmaan osallistuminen teki hänen kropalleen.

”En muista et oisin koskaan menny paria päivää pidempään sheivaamatta ja siks tää olikin super mielenkiintonen kokemus! huomasin nopeesti, että mua ei todellakaan haittaa nää karvat ja oikeestaan jopa viihdyn niiden kanssa. selviytyjissäkin oli tosiaan mahdollisuus sheivata, mutta mä päätin että haluun haastaa itseäni ja elää hetken aikaa täysin luonnollisessa tilassa,” Tuuli kirjoittaa Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

”Tässä kuvassa oon meidän selviytyjät villalla full glamissa mun kainalokarvojen kanssa ja silti tunsin itseni yhtä naiselliseks kun ilmankin karvoja. vaikka normiarjessa preferoinkin sileitä kainaloita niin mun mielestä oli parasta mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja samalla muistuttaa itseään sekä tällä postauksella muita, että kainalokarvat on myös naisilla maailman normaalein asia eikä se määritä hygieenisyyttä tai naiseutta millään tapaa.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Tuuli vietti myös Halloweenia, ilmeisesti Punahilkan roolissa. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos