Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jaajo Linnonmaa näyttää, miten multitasking hoidetaan kunnialla: ”Kunnon multitäskäystä”

Jaajo Linnonmaa näyttää, miten multitasking hoidetaan kunnialla: "Kunnon multitäskäystä"
AOP

Muun muassa Diili-ohjelmasta tuttu Jaajo Linnonmaa on näyttänyt Instagramissa, kuinka multitasking hoidetaan kunnialla. Kun aikatauluun kuuluu niin TV- kuin radiohommia, aika saattaa itse kullakin olla tiukalla.

”Kunnon multitäskäystä! Tänään meillä oli Diilin tehtävänanto 09.30 Rautatieasemalla, joten luonnollisesti laitettiin Aamulypsyn studiossa maski ja lakat show’ta tehdessä,” Linnonmaa kertoo Instagramissa.

”Siitä sitten joukkueet matkaan ja päivä viihteen osalta pulkassa. On tää välillä vaan niin ihanaa,” juontaja sanoo.

Ihan kaikkea ei sentään ehdi tehdä

Edes Linnonmaa ei ehdi kuitenkaan ihan joka suuntaan. Pari viikkoa sitten hän kertoi, että pesti Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa on ohi.

”Miltsin juontajan hommaan hyppääminen oli mun uran kovin juttu aikoinaan ja omaa mieltä lämmitti suuresti, kun legendaarinen Lasse Lehtinen toivotti mulle tsemppiä pestiin. Mä toivon myös uudelle juontajalle kaikkea hyvää ja kun tiedän tyypin, niin uskon ohjelman olevan hyvissä käsissä,” hän kirjoitti Instagramissa.

Hän keskittyy sen sijaan Diiliin.

”Mä keskityn nyt luotsaamaan Diiliä, joka on ehdottomasti lähempänä mun sydäntä, koska yrittäminen on se mun juttu,” hän perusteli.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos