Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tubettaja Roni Back ja Airi Mikkelä kihloissa: mahtava kihlauskuva yläilmoista

Tubettaja Roni Back ja Airi Mikkelä kihloissa: mahtava kihlauskuva yläilmoista
Instagram / Roni Back

Youtubesta tuttu Roni Back ja sulkapalloilija Airi Mikkelä ovat menneet kihloihin. Pariskunta on ollut yhdessä parin vuoden ajan ja vihdoin vaihdettiin sormukset. He tapasivat aikoinaan Tinderissä. Roni julkaisi Instagramissa mahtavat kihlauskuvat. Toisessa kuvassa näemme pariskunnan kädet ja sormukset ja toinen kuva on otettu yläilmoista.

Instagramissa julkaisemassaan kirjoituksessa Roni ylistää Airia.

”Matkan varrella ollaan kohdattu vastoinkäymisiä, mutta ollaan niistä selvitty. En oo ehkä helpoimmasta päästä poikaystävänä mun työn tuoman julkisuuden takia, mutta oot hyväksynyt sen osan mua. Onneksi se tuo myös kivoja juttuja niin mun ja sun elämään,” Back kirjoittaa Instagramissa.

Roni sanoo Airin olevan kaunis, hauska ja fiksu. Hän sanoo myös, ettei Airi ota elämää liian vakavasti.

”Osaat hassutella tai olla vakava ja syvällinen tarpeen vaatiessa. Heittäydyt aina mukaan kun tuun kotio uuden idean kanssa. Osaat myös olla se fiksumpi kyseenalaistava aikuinen, kun mulla alkaa jutut lähteä käsistä. Tuot tasapainon ja rauhan mun elämään, josta oon tosi kiitollinen.”

”Lupaan olla tulevaisuudessa välittävä ja luotettava aviomies. Mä toivon että pysytään aktiivisina ja heittäytyvinä pärinäheeboina yhteisen elämämme loppuun saakka,” Back kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos