Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borgilla tärkeä sanoma somessa: ”Se, että ei viikkoon tarvi purkaa sähköpostia, on jumalauta paratiisin esiaste”

Sointu Borgilla tärkeä sanoma somessa: "Se, että ei viikkoon tarvi purkaa sähköpostia, on jumalauta paratiisin esiaste"
AOP

Diili-voittaja Sointu Borg on painanut duunia hullun lailla koko vuoden. Hiljattain hän päivitti Instagramiaan kertomalla tärkeästä asiasta: lomasta. Etenkin yrittäjillä loman pitäminen on vaikeaa ja kun vauhtia on lasissa, on vaikea hidastaa.

Nyt Sointu on kuitenkin saanut kokonaisen viikon lomaa itselleen.

”Tää tuleva viikko on ollu mun tän vuoden henkireikä. Oon vapusta asti painanu sata lasissa ja myönnettäköön, että tehny jopa liikaa töitä, mikä on tuntunu pääkopassa ja kropassa. Se, että ei viikkoon tarvi purkaa sähköpostia, on jumalauta paratiisin esiaste,” hän aloittaa.

Sointu sanoo, että halusi etenkin viedä puolisonsa lomalle, koska stressi ja kireä pinna ovat aiheuttaneet sen, ettei hän ole ollut läsnä.

”Läppäri on ollu auki 24/7. En oo ollu läsnä. En oo myöskään oikeen osannu puhua mistään muusta, kun töistä. Välillä purkaakseni paineita ja välillä koska oon ollu vaan niin innoissani. Mun elämässä ei oo oikeen ollu muuta, kun töitä,” Sointu sanoo.

”Ens vuonna haluan painaa hommia aivan yhtä lujaa (nälkä on aina kova), mutta järkevämmin. Järkevöittää ajankäyttööni ja tehostaa työntekoa muutenkin niin, että aikaa jää muullekkin elämälle. Ihminen tarvii sitä,” hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos