Pidetään yhteyttä

TV

Selviytyjät Suomen ensimmäinen jakso puhuttaa: mitä Selviytyjissä tällä kaudella oikein tapahtuu?

Selviytyjät Suomen ensimmäinen jakso puhuttaa
Instagram / Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi -sarja alkoi viikonloppuna ja sitä oltiinkin jo odotettu. Ensimmäinen jakso herätti kuitenkin paljon yllättynyttä keskustelua Twitterissä. Ohjelmassa on totuttu näkemään kilpailijoiden aherrusta muun muassa tulen sytyttämisen ja majan rakennuksen tiimoilta, mutta tällä kertaa hommat luistivat vähän liian sutjakkaasti. Katsojat kommentoivat muun muassa sitä, että kisaajat löysivät rakennustarpeita yllättävän hyvin.

”Seikkailijat löysivät metsästä valmiiksi punottuja palmunlehtiä! Evoluution huippu! Pambupuutkin oli valmiiksi sahattu sopivan pituisiksi ja piilotettu lähimaastoon,” eräs katsoja kuittaili Twitterissä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Seuraava mietti, että onko kisaa helpotettu osallistujille. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Monet huomasivat, että valmiiksi sahattuja puita, punottuja lehtiä ja nauloja löytyi vähän liian helposti Karibianmeren Dominikaanisen Tasavallan saarelta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Hylättyjen saari

Ella Toivanen putosi ensimmäisenä. Häntä ei kuitenkaan passitettu vielä kotiin, vaan hän joutui Hylättyjen saarelle, josta on vielä mahdollisuus päästä mukaan kisaan. Jäämme jännittämään, mitä tuleman pitää.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos