Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sanna Marinin megakallis herkutteluhetki: tämä herkku maksaa 4000 euroa

Sanna Marinin megakallis herkutteluhetki: tämä herkku maksaa 4000 euroa
AOP

Suomen pääministeri Sanna Marin kävi eräässä helsinkiläisessä ravintolassa nauttimassa melkoisen hintavista herkuista. Finlandia Caviar -ravintolassa nimittäin tarjollaan melkoista luksusruokaa, joka saa veden nousemaan vähemmästäkin kielelle.

Finlandia Caviar julkaisi Facebook-sivuillaan kuvan Marinista ja kiitteli häntä kuvatekstissään.

”Meidän kauniit vieraamme,” julkaisussa mainitaan vapaasti suomennettuna.

Kaviaari on sampikalojen mätiä, jota nautitaan yleensä esimerkiksi paahtoleivällä ja blinien ja smetanan kanssa. Sitä voi myös syödä sellaisenaan.

Finlandia Caviarin nettisivuijen mukaan heidän kalleimman kaviaarinsa kilohinta on yli 4 000 euroa. Tämä Beluga-kaviaari on peräisin Iranista. 10 grammaa tätä kaviaaria maksaa 44 euroa, joten kilohinnaltaan tämä kaviaari kustantaii 4 400 euroa.

Finlandia Caviarin ravintolan halvin kaviaari on italialaisen valkoisen sammen kaviaari, jonka 10 gramman annos maksaa 16 euroa.

Sanna Marin on ollut kova tiukentamaan koronasäädöksiä, joiden mukaan muun muassa ravintoloiden aukioloaikoja on säädetty rankalla kädellä. Marin oli hiljattain otsikoissa, kun hän biletti Helsingin yöelämässä sen jälkeen, kun hän oli ollut altistuneena koronalle Pekka Haaviston seurassa edellisenä päivänä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos