Pidetään yhteyttä

TV

Peter Franzén uudessa kansainvälisessä sarjassa: suomalaisosaamista Amazonin julkaisemassa tuotannossa

Peter Franzén uudessa kansainvälisessä sarjassa: suomalaisosaamista Amazonin julkaisemassa tuotannossa
AOP

Suomalaisnäyttelijä Peter Franzén nähdään 19. marraskuuta ilmestyvässä sarjassa The Wheel of Time, eli Ajan Pyörä. Sarja perustuu Robert Jordanin kirjaan. The Wheel of Time -sarjassa Peter Franzén näyttelee sarjassa Stepin-nimistä hahmoa. Pääosissa nähdään myös. muun muassa Rosamund Pike, Josha Stradowsk sekä Marcus Rutherford.

Sarja kertoo Rand al`Thor -nimisestä lammaspaimenesta. Hänen kotikyläänsä hyökkää hirviöitä ja lopulta Rand al`Thor saa tietää itsestään enemmän kuin olisi koskaan odottanut. Pian selviää, että hänen tulee taistella Pimeän Valtiasta vastaan.

Franzén näyttelee monissa suomalaisissa elokuvissa ja sarjoissa, mutta hänelle kansainvälisissäkin elokuvissa näytteleminen on tuttua huttua. Hänet nähtiin muun muassa huippusuosituksi nousseessa Viikingit-sarjassa, jossa hänen lisäksi nähtiin suomalaistähti Jasper Pääkkönen.

Amazon Prime on julkaissut nyt trailerin kyseisestä sarjasta. Myös Franzén itse nähdään trailerilla. Pääset katsomaan sen alta. Franzénin hahmo vilahtaa kohdassa 0:14.

Sarjan budjetiksi arvioitiin noin 90 miljoonaa dollaria, eli noin 77,5 miljoonaa euroa. Franzén kertoi osallistumisestaan sarjaan jo aikaisemmin ja sanoi, että on kunnia olla mukana sarjassa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos