Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Pete Davidson teki paljastuksen haastattelussa – sydäntälämmittävä vastaus haastattelijalle

Pete Davidson teki paljastuksen haastattelussa - sydäntälämmittävä vastaus haastattelijalle
Instagram / Kim Kardashian

Somestara Kim Kardashian on jo jokin aikaa yhdistetty koomikko Pete Davidsoniin. Kaksikko on bongattu kerran jos toisenkin viettämässä aikaa yhdessä ja fanit ovat sosiaalisessa mediassa spekuloineet heidän välistä suhdettaan. Media on jo pitkään ollut sitä mieltä, että he ovat yhdessä ja deittailevat, mutta hiljattain Davidson teki People-lehden haastattelussa paljastuksen, joka suorastaan sulattaa sydämet.

Haastattelun aikana Pete Davidson kuvaili haastattelija Kay Adamsille elämäänsä.

”Minulla ei ole Twitteriä, Instagramia, eikä mitään muitakaan tuollaisia. Elämäni koostuu siis pitkälle autosta toiseen siirtymisistä ja kuvauspaikoille ilmestymisistä,” koomikko kertoi.

”Vapaapäivinäni vietän aikaa ystävieni tai tyttöystäväni kanssa. Joten enpä minä mitään ihmeellistä tee,” hän jatkoi viitaten Kim Kardashianiin.

Tämä vastaus haastattelijan kysymykseen sai fanien silmät kostumaan onnen kyynelistä, nimittäin tämä oli ensimmäinen kerta, kun Davidson on kutsunut Kardashiania tyttöystäväkseen mediassa.

Kim Kardashian erosi viime vuonna aviomiehestään Kanye Westistä. Heillä on neljä yhteistä lasta: North, Saint, Chicago ja Psalm ja he jakavat lasten huoltajuuden.

”Kun erosimme, se liittyi lopulta yhteen asiaan: hänen luonteeseensa. Se kuulostaa ilkeältä, mutta ihmiset aina sanovat, että vitsien takana on totuutta. Ja minä yritän olla aina mahdollisimman aito,” Kardashian kommentoi avioeroaan viime vuonna 2021.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos