Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Paljastus POTC-leffojen kulisseista: Johnny Depp maksoi omasta pussistaan tämän asian

Paljastus POTC-leffojen kulisseista: Johnny Depp maksoi omasta pussistaan tämän asian
AOP

Johnny Depp on yksi Hollywoodin kuumimpia näyttelijöitä, joka on nähty lukemattomissa elokuvissa. Hänen tunnetuimpiin leffoihinsa kuuluvat muun muassa Pirates of the Caribbean -leffat. Nyt Unilad on paljastanut, että Depp kustansi itse omasta pussistaan jopa 500 työntekijälle takit viimeisimmän leffan kuvauksissa.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides -leffan kuvausten aikana oli sateiset sääolosuhteet. Depp oli huolestunut työntekijöiden mukavuudesta ja päätti investoida säänkestäviin takkeihin koko 500 henkilön työryhmälle. Tämä investointi maksoi hänelle noin 47 000 euroa.

”Johnny maksoi hänen omasta pussistaan kaikille viidellesadalle ihanat ja lämpimät takit. Se nosti taistelutahtoa ja oli taas yksi esimerkki, miksi hän on yksi mukavimmista ihmisistä Hollywoodissa,” eräs työryhmän jäsen kommentoi kuvausten jälkeen The Sunille.

Elokuvassa näytellyt Kevin McNally vahvisti tiedon Daily Expressille.

”Hän hankki myös koko työryhmälle todella kivat lompakot kuvalla, joka hänellä itsellään on tatuointina,” hän sanoo viitaten Deppin tatuointiin Jack Sparrowsta.

Depp on aikaisemmin näytellyt muun muassa elokuvissa Saksikäsi Edward, Jali ja Suklaatehdas, Sleepy Hollow ja Secret Window.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos