Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ovatko Hailey ja Justin Bieber hankkimassa lapsia? Lipsautus haastattelussa!

Ovatko Hailey ja Justin Bieber hankkimassa lapsia? Lipsautus haastattelussa!
Instagram / Justin Bieber

Viihdemaailman seuratuimpiin henkilöihin kuuluvat Hailey ja Justin Bieber avioituivat vuonna 2018. Kaksikolla on ollut kiireitä vuosien aikana, kun Justin on keikkaillut ja Hailey uurtanut mallin uraansa.

Monet ovatkin miettineet, milloin kaksikolle on tulossa lapsia. Itse asiassa taannoin Haileystä lähti jo kiertämään raskaushuhuja, joilta tosin katkesivat siivet nopeasti. Nyt Hailey lipsautti lapsia koskettavan kommentin Harper’s Bazaar-lehden haastattelussa.

Hän kertoi ensin, että avioliiton ylläpitäminen ja hoitaminen on ollut kovaa työtä. Hän sanoo kuitenkin, että odottaa aina miehensä luokse palaamista ja että Justin on hänen paras ystävänsä.

”Sitten kun lasten saanti astuu mukaan kuvioihin, täytyy miettiä uudelleen, kuinka saamme kaiken toimimaan,” Hailey avautuu lehdelle.

Biebereillä on kummallakin ollut vaikeita hetkiä tänä vuonna, kun Hailey kärsi verituplasta ja Justin Ramsay Hunt-oireyhtymästä. Hailey kertoo, että odottaa aina Justinin luokse pääsyä, vaikka heillä onkin välillä vaikeaa.

”Saatan lentää kauas pois tekemään töitäni, mutten malta odottaa, että pääsen takaisin hänen luokseen. Minusta tuntuu, että se johtuu meidän yhteisistä ponnisteluista suhteemme eteen,” Hailey iloitsee.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos