Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Orlando Bloomin vakava onnettomuus muutti hänen käsityksensä elämästä: ”Emme ole kuolemattomia”

Orlando Bloomin vakava onnettomuus muutti hänen käsityksensä elämästä
AOP

Näyttelijä Orlando Bloom joutui vuonna 1998 vakavaan onnettomuuteen, jossa hänen selkärankansa meni säpäleiksi ja hän vältti kuoleman ja halvaantumisen vain juuri ja juuri. Hän julkaisi hiljattain Instagramissa kuvan, joka on otettu vuonna 1998 vain 3 kuukautta onnettomuuden jälkeen.

Onnettomuus tapahtui, kun Bloom oli kiipeämässä kattoterassille ränniä pitkin. Se antoi periksi ja Bloom putosi selälleen kolmannesta kerroksesta.

”Tässä olen minä selkätukeni kanssa vuonna 1998, kolme kuukautta sen jälkeen, kun putosin kolme kerrosta ja selkärankani meni säpäleiksi. Vältin kuoleman ja halvaantumisen juuri ja juuri,” hän kirjoittaa kuvan yhteyteen.

”Olen kiitollinen joka päivä toimivista jaloistani, koska saan tavoitella rajojani ja elää elämääni reunalla (tosin turvallisemmin kuin silloin),” Bloom kiittelee.

Bloom ei ole juuri puhunut onnettomuudestaan julkisuudessa. Hän kuitenkin mainitsi asian vuonna 2005 ja Daily Mail kertoi Bloomin sanoneen seuraavaa:

”Minulla ei ollut ennen sitä tervettä arvostusta elämää tai kuolemaa kohtaan. Ymmärsin, että me emme ole kuolemattomia.”

”Neljän päivän ajan jouduin totutella ajatukseen siitä, että eläisin pyörätuolissa koko loppuikäni. Se vei minut todella synkkiin vesiin,” Bloom myönsi vuonna 2005.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos