Pidetään yhteyttä

Viihde

Nicole Söderström paljastaa oikean syyn Miss Suomi -kisoista pudottautumiselle – kritiikkiä missiorganisaatiota kohtaan

Nicole Söderström paljastaa oikean syyn Miss Suomi -kisoista pudottautumiselle - kritiikkiä missiorganisaatiota kohtaan
AOP

Miss Suomi 2021 -finaalista pois jättäytynyt Nicole Söderström kertoo Instagramin Tarinat -osiossaan, miksi jättäytyi kisasta pois. Maanantaina uutisoitiin hänen ja Karoliina Juseliuksen päätöksistä jättää finaali kesken ja kummankin naisen virallinen vastaus asiaan oli varsin poliittinen. Nyt Nicole on kuitenkin avautunut asiasta tarkemmin.

Instagramin Tarinat -osiossa hän kertoo, miksi päätti jättäytyä kisasta pois.

”Musta tuntui, ettei musta koskaan tykätty ja tunsin jääneeni porukan ulkopuolelle. Ei tyttöjen puolelta, vaan enemmänkin organisaation puolelta,” hän sanoo.

”Tuntuu, että sieltä valittiin ne lempparitytöt, ja jos siihen ei kuulunut, oli tosi vaikea päästä siihen porukkaan,” hän jatkaa.

”Tuntuu pahalta, että tämä on ollut haaveeni pikkutytöstä lähtien, mutta tämä kilpailu on aivan eri kuin mitä katsoin kymmenen vuotta sitten telkkarissa,” Söderström sanoi.

”Tai mulle on ainakin jäänyt sellainen kuva, että sä et pärjää tässä kilpailussa, jos sulla ei ole aiempaa julkisuutta tietyissä piireissä.”

”Kun näimme muiden tyttöjen kanssa ensimmäistä kertaa, organisaatiosta sanottiin, että tytöt nyt on kova kilpailu ja nyt mennään kyynärpäätaktiikalla. Ajattelin heti, että ei kuulosta hyvältä, koska arvostan reilua peliä.”

Missiorganisaatio kieltää syytökset

Iltasanomat kyseli missiorganisaation vastausta asiaan. Sieltä syytökset kiellettiin täysin.

”Hän kiitti vuolaasti kaikista koulutuksista ja kokemuksista sekä kilpailun kautta tulevasta julkisuudesta, mitä hän on saanut neljän vuoden aikana. Hänen esittämänsä väitteet ovat hänen omia tuntemuksia ja mielipiteitä, mutta se ei tee niistä faktoja. Muistutan kaikille totuudessa pysymisen tärkeydestä,” Sunneva Sjögrén sanoo IS:lle.

”Nicole jopa omassa Insta-päivityksessään kertoi keksineensä organisaatiolle tekosyitä, miksi hän ei tullut paikalle koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Siksi on hyvä, että hän luovutti tässä vaiheessa itse, sillä muut finalistit kamppailevat tosissaan kruunusta ja sen tuomista mahdollisuuksista.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos