Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Näyttelijä Eero Ritala pudotti 15 kiloa yhdellä muutoksella ruokavaliossaan: kertoo Seiskalle, että olokin on parempi

Näyttelijä Eero Ritala pudotti 15 kiloa yhdellä muutoksella ruokavaliossaan
AOP

Seiska haastatteli hiljattain näyttelijä Eero Ritalaa liittyen hänen uuteen Nyrkki -sarjaansa, jossa hän esittää Martti-nimistä pastoria sarjan toisella tuotantokaudella.

”Hahmo perustuu väljästi oikeaan suomalaisen historian ihmiseen, ja luin hänen tekstejään. Oli aika kylmäävää, kun Herran antamalla oikeudella kirjoitettiin lähdöstä valloittamaan muiden maita,” Eero kertoo taustatyöstään Seiskalle.

Eero kertoo itse olevansa hyvin kaukana tästä hahmosta, mutta se on hänen mielestään vain hyvä asia.

”Kusipään tai hirviön näytteleminen on mahtavaa, itsensä esittäminen olisi aika tylsää. Itse en haaveile Suur-Suomesta, mutta haaveilen muista asioista, jotka voisivat olla yhtä tavoittamattomia,” Eero kertoo.

Vegaanius vei kilot

Eero kertoi jo jokin aika sitten olevansa vegaani.

”Niitähän on haaveita maailmanrauhasta asti. Tällä hetkellä mielessä pyörii ympäristö ja ylikulutuksen ja äärimmäisen lihansyönnin ongelmat.”

”En kuitenkaan haluaisi valloittaa sillä muita maita, eikä kaikkien pitäisi olla vegaaneja. Se on itse asiassa aika haastavaa. Voisi silti ottaa vähän takapakkia siitä punaisen lihan määrästä, joka nykyään kuluu. Voisi olla vaikka se yksi kasvisruokapäivä tai miettiä, mitä oikeasti tarvitsemme.”

Eero mainitseekin, että hän onnistui pudottamaan 15 kiloa pelkästään vaihtamalla kasvisruokavalioon.

”Joo, siitä on sen verran aikaa, että se painonpudotus on tasoittunut jo. Ei olla kuitenkaan palattu ihan sinne, mistä alkujaan lähdettiin,” Eero nauraa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos