Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Näin syttyi vastavihityn Viivi Pumpasen ja Otso Rantakarin rakkaus: kaikki alkoi suihkurallista

Näin syttyi vastavihityn Viivi Pumpasen ja Otso Rantakarin rakkaus
Instagram / Viivi Pumpanen

Seiska kertoi hiljattain Viivi Pumpasen ja Otso Rantakarin naimisiinmenosta. Häät pidettiin salassa uteliailta katseilta eikä niistä hehkutettu sosiaalisessa mediassa.

Seiskan mukaan Viivillä oli yllään valkoinen prinsessamallinen mekko ja Otsolla tumma puku. Mutta muistatko, mistä Viivin ja Otson rakkaustarina sai alkunsa?

Viivi ja Otso tapasivat toisensa vuoden 2017 kesällä MTV3:n Posse-ohjelmassa. Otso osallistui Possessa niin sanottuun suihkuralliosioon, jossa mukana oli myös Viivi. Kaunotar teki Otsoon lähtemättömän vaikutuksen ja Otso oli kuuleman mukaan suhteen aloitteellinen osapuoli. Suihkurallin jälkeen kaksikko viestitteli tiiviisti.

”Otso oli suhteen alussa aloitteellinen osapuoli, eikä hän ole peitellyt ihastustaan Viiviin,” lähipiiristä supistiin suhteen alussa Seiskalle.

Viime kaudella Otso pelasi Venäjällä Neftekhimik Nizhnekamskin KHL-joukkueessa, joten pariskunta vietti paljon aikaa erillään. Seuraavalle kaudelle kiekkoilija on kuitenkin tehnyt sopimuksen Tampereen Tapparan kanssa, joten asiat muuttuvat.

Vaikka Viivi on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, vieläkään häistä ei ole nähtävillä kuvia. Se jää nähtäväksi, tuleeko niitä koskaan julkisuuteen.

Alta pääset katsomaan Possen Suihkurallin, josta rakkaus sai alkunsa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos