Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Miss Suomi Viivi Aaltosen poikaystävä Tinderissä – mitä ihmettä?

Miss Suomi Viivi Aaltosen poikaystävä Tinderissä - mitä ihmettä?
Instagram / Viivi Aaltonen

Viivi Aaltonen kruunattiin toissa syksynä Miss Suomeksi. Tampereelta kotoisin oleva Viivi ei kauaa viihtynyt sinkkumarkkinoilla, nimittäin italialainen Frank nappasi Viivin kainaloonsa. Nyt kuitenkin Seiskan korviin on kantautunut huhuja siitä, että Viivin poikaystävä on ollut aktiivisena Tinderissä.

Seiskan lähde kertoo, että hän sai Frankin kanssa matchin, kun Frank oli vierailemassa Italiassa – ilman Viiviä, ilmeisesti.

”Yllätyin siitä todella. Eikös hänen pitänyt seurustella Viivin kanssa?” Seiskalta kysellään.

Lähde kertoo, että Frank oli mieltynyt hänen kuviinsa ja että hän keskusteli varsin asiallisesti Tinderissä, kunnes jonkin ajan päästä Frank oli poistanut heidän keskustelunsa. Mies oli kuitenkin edelleen aktiivisena Tinder-sovelluksessa.

”Frank viestitteli ilmeisesti Italiasta, jossa oli tuolloin käymässä. Ihmettelin sitä ja aloin miettiä, että näinköhän Viivi tiesi Frankin aktivoituneen Tinderissä Italian-reissunsa aikana,” Seiskalle kerrotaan.

”Frank kyseli kuulumisia ja oli hyvinkin kohtelias. Hän antoi myös ymmärtää, että hänen elämässään on tapahtunut hiljattain muutoksia,” kaunotar kertoo Seiskalle.

”Myöhemmin hän poisti keskustelumme kokonaan, mitä pidin hieman erikoisena. Mutta siellä (Tinderissä) hän näkyy yhä olevan aktiivisena.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos