Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Mikko Leppilampi ja Beata Papp saivat poikavauvan: Leppilammelta hellyyttävä kirjoitus someen

Mikko Leppilampi ja Beata Papp saivat poikavauvan
Instagram / Mikko Leppilampi

Näyttelijä Mikko Leppilampi ja hänen rakkaansa taitoluistelija Beata Papp ovat saaneet poikavauvan 7.9.2021. Lapsi on terve ja heti ensisekunneilta saakka taivaisiin saakka rakastettu. Leppilampi kirjoitti hellyyttävän kirjoituksen sosiaaliseen mediaan ja fanit ja seuraajat ovat onnitelleet pariskuntaa vuolaasti. Tätä olikin jo odotettu.

”Varhain tänä aamuyönä 7. päivä syyskuuta 2021 klo 03:21 syntyi meille niin hartaasti toivottu ja rakkaudella odotettu täydellisen terve poikavauva! Onnellisuus ja kiitollisuus täyttää sydämen. Enempää en osaa enää elämältä toivoa. Beata Leppilampi, sä olet mun suurin sankari,” Mikko Leppilampi kirjoitti.

Kuva on tägätty Naistenklinikan synnytysosastolle ja kuva on saanut huiman määrän tykkäyksiä ja kommentteja. Mustavalkoisessa kuvassa nähdään perheen kädet: Mikon suuri lapanen, Beatan hieman pienempi sellainen sekä poikavauvan pieni tassu.

Beata ja Mikko menivät hiljattain naimisiin noin kuukausi sitten elokuun puolella ja se tuli yllätyksenä monille seuraajille. Pariskunta ilmoitti asiasta julkaisemalla Instagramissa kuvan sormuksistaan.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos