Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Martina Aitolehti puhui suunsa puhtaaksi Sofia Belórfin ja Stefun suhteesta: ”Missä on moraali?”

Martina Aitolehti puhui suunsa puhtaaksi Sofia Belórfin ja Stefun suhteesta: "Missä on moraali?"
AOP

Tuomas Enbusken Hullun paperit-podcastissa vieraillut Martina Aitolehti puhui suunsa puhtaaksi entisen ystävänsä Sofia Belórfin ja entisen miehensä Stefan Thermanin suhteesta.

Enbuske ja Aitolehti kääntyivät puhumaan pettämisestä ja selkään puukottamisesta podcastin aikana. Aitolehti kertoi, miltä läheisen ystävän pettämiseksi tuleminen tuntui.

”Siis mähän oon sitä koulukuntaa, että kavereiden kumppaneihin ei vaan kosketa. Se on tosi nou nou,” Aitolehti sanoo ohjelmassa.

Enbuske kysyi myös, onko kukaan pettänyt hänen luottamustaan.

”Koin joskus olevani Sofian kaveri, oon mä hänen kaasokin joskus ollut. Kyllä me ihan läheisiä joskus ollaan oltu. Ihminen, jolle on avautunut omista parisuhdeasioista ja yhtäkkiä hän onkin siinä. Kyllä se oli jotenkin semmoinen, että mitä hittoa, miten sä pystyt, missä on moraali,” Aitolehti sanoo podcastissa.

”Mä en itse henkilökohtaisesti koskaan pystyisi moiseen. Se syyllisyyden tunne olisi liian iso ja se tuntuisi niin väärältä,” hän jatkaa.

Hän tosin lisää, että eihän sitä voi auttaa, kehen rakastuu. Mutta Aitolehti olisi kaivannut Sofialta taannoin vilpitöntä anteeksipyyntöä.

”Mä ymmärrän myös, että elämässä tapahtuu asioita, ja jos sä rakastut johonkin ihmiseen, niin sä rakastut siihen. Mutta sellaiset perusasiat elämässä, kuin että puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä, niin sellainen pyyteetön anteeksipyyntö olisi voinut olla paikallaan,” hän lisää.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos