Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maisa Torppa esitteli kotikonstin, joka saa leuat loksahtamaan: miten tämä on mahdollista?

Maisa Torppa esitteli kotikonstin, joka saa leuat loksahtamaan: miten tämä on mahdollista?
Youtube / Tuulilasi

Lentoemäntänä ja muun muassa Seiskan tähtityttönäkin tutuksi tullut Maisa Torppa on seurattu suomalainen. Hän jakaa usein somessa pilkkeitä elämästään ja arjestaan, ja hiljattain hän jakoi yksityisellä Instatilillään mielenkiintoisia tarinoita.

Maisa nimittäin tuskaili hiljattain vauvan bodyyn syntyneen tahran kanssa. Tahra oli ilmeisesti peräisin mandariinista, eikä ottanut lähteäkseen. Maisalle vinkattiin kuitenkin eräästä näppärästä keinosta, jolla tahrat saa puhdistumaan.

”Mä tuskin olen ainut äiti joka tuskailee lasten vaatteiden erilaisten tahrojen kanssa! Mulla on kodinhoitohuoneen kaappi täynnä erilaisia ihmeitä lupailevia tahranpoistoaineita,” Maisa kertoo tekstissään.

Hän sanoi, että oli melkein luovuttamassa jo koko bodyn suhteen.

”Mun kaveri sitten vinkkasi tahranpoistokeinon mikä tuntu aivan järjettömältä. Aattelin, että eihän tahrat voi vaan kadota, kun olin kummiskin jo erilaisia tehoaineita kokeillut,” Maisa ihmettelee.

Hänen kaverinsa suositteli auringonvaloa tahran poistamiseksi.

”Whaaaaat!! Jätin bodyn ulos suoraan auringonvaloon. Käytiin lasten kanssa mummolassa ja body oli sillä aikaa 5 h ”valohoidossa”,” hän sanoo.

”Mä en uskonut silmiäni, kun tultiin kotiin! Kaikki tahrat oli kadonnut ja body oli, kuin uusi!!” hän hehkuttaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos