Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Radio Suomipopin inhimillinen mainosmoka naurattaa: paha moka väärässä kohtaa

Radio Suomipopin inhimillinen mainosmoka naurattaa: paha moka väärässä kohtaa
Instagram / Janni Hussi

Radio Suomipop on hiljattain mainostanut ihan urakalla. Sen suuret mainokset komeilevat muun muassa lehtien etu- ja takasivuilla. Mainoksessa kerrotaan muun muassa, että Janni Hussi, Jaajo Linnonmaa ja Tuukka Ritokoski vetävät suosittua Aamulypsy-aamuohjelmaa, ja Janne Saarista kuullaan kanavan keskipäivissä sekä Tinni Wikströmiä iltapäivisin.

Nyt oli kuitenkin oikolukeminen jäänyt Suomipopilta tekemättä, nimittäin mainosmokassa Hussin sukunimeen oli lipsahtanut ylimääräinen U-kirjain. Hussista tuli siis Huussi, mikä tietysti viittaa ulkovessaan.

”Tota noin niin… Itkettäis jos ei naurattaisi. Aamukahvit meni väärään kurkkuun, kun käännettyämme Hesarin sivuilta esiin meidän uuden mainoksen silmät osui kirjoitusvirheeseen – ja vielä sellaisessa kohtaa, jossa se viimeisenä saisi olla. Miten kukaan meistä ei huomannut ennen kuin tämä lähti painoon,” Suomipopin päivityksessä kirjoitetaan.

”Janni ANTEEKSI, tää oli silkka inhimillinen kömmähdys, ei tehty tätä tahallaan. Mitenköhän meidän pitäis hyvittää tää Jannille,” päivitys jatkuu.

Kyseessä oli siis inhimillinen, mutta varsin hupsu moka.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos