Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Machine Gun Kellyn keikalla kummallinen keskeytys – tapahtuma sai ristiriitaisia kommentteja

Machine Gun Kellyn keikalla kummallinen keskeytys - tapahtuma sai ristiriitaisia kommentteja
AOP

Machine Gun Kelly ja hänen rakkaansa Megan Fox ovat olleet otsikoissa hiljattain paljon, sillä heidän tulisena leiskuva rakkautensa on suorastaan ylitsepursuavaa. Cosmopolitan uutisoi hiljattain Machine Gun Kellyn keikalla tapahtuneesta keskeytyksestä, jossa oli tietysti mukana kukapa muukaan kuin Megan Fox.

MGK lauloi keikallaan Jawbreaker -kappalettaan, kun hän yllättäen astui yleisön sekaan ja lauloi biisiä Meganin korvaan. MGK sanoi Meganille rakastavansa häntä ja Megan vastasi takaisin: tämä aiheutti MGK:ssä tunteenpurkauksen ja pariskunta suuteli intohimoisesti.

”Hän lauloi Jawbreakeria ja tuli yleisön sekaan. Hän lauloi laulua Foxin korvaan, katsoi häntä ja sanoi: rakastan sinua. Fox vastasi samoin takaisin ja sen jälkeen he suutelivat intohimoisesti. Hän näytti maailman onnellisimmalta ihmiseltä,” paikalla ollut kertoo.

Tämä aiheutti faneissa ristiriitaisia reaktioita.

”Minusta tämä on epäsopivaa.”

”Rakastan tätä paria.”

”Mitä ihmettä?”

Suhteesta ei puutu intohimoa. MGK on aikaisemmin kertonut, että suhde on vuoristorataa.

”Sen pitäisi olla valoisaa, mutta me annamme välillä toisillemme myös helvetin. Se on sekä hurmiota että ahdistusta. En halua, että ihmiset ajattelevat meidän olevan täydellisiä toisillemme. En turhaan ole sanonut, että tämä on kaikista pimein satu,” MGK paljasti.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos