Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Laulaja Lana Del Rey lopetti kaikki sometilinsä – taustalla mystinen syy

Laulaja Lana Del Rey lopetti kaikki sometilinsä - taustalla mystinen syy
AOP

Laulaja Lana Del Rey, oikealta nimeltään Elizabeth Grant, kertoi hiljattain Instagramissaan videolla (joka on nyt poistettu), että aikoo poistaa kaikki sosiaalisen median tilinsä. Aiheesta kertoi Independent.

12. syyskuuta laulaja kertoi, että lopettaa sosiaalisen median tilinsä ”muista töistä” johtuen. Muut työt vaativat yksityisyyttä ja läpinäkyvyyttä, mutta sen enempää laulaja ei valoittanut tilannetta.

”Olen edelleen läsnä ja rakastan, mitä teen. Olen täällä täysillä musiikkia varten. Haluan sanoa sydämelliset kiitokset, että jatkatte näkemistäni musiikin kautta,” hän sanoo.

”Tästedes ajattelin pitää piirini hieman pienempänä ja jatkaa joidenkin muiden taitojen ja intressien kehittämistä,” hän jatkoi.

Laulajalla oli Instagramissa noin 20 miljoonaa seuraajaa ja Twitterissäkin yli 10 miljoonaa seuraajaa. Hänet tunnetaan muun muassa hiteistään Young And Beautiful, Summertime Sadness ja Don’t Call Me an Angel. Hänen uusin albuminsa Blue Banisters tulee ulos lokakuussa.

Lana Del Rey ei ole ainoa julkkis, jolla ei ole sosiaalista mediaa. Myöskään Jennifer Lawrence ei halua jakaa elämäänsä sosiaalisessa mediassa, vaan pitää yksityiselämänsä mieluummin yksityisenä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos