Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kim Kardashian hemmottelee lapsiaan joulukuussa: Grammy-voittaja herättää lapset joka aamu

Kim Kardashian hemmottelee lapsiaan joulukuussa: Grammy-voittaja herättää lapset joka aamu
Instagram / Kim Kardashian

Kim Kardashian tunnetaan maailmalla sosiaalisen median tähtenä sekä esimerkiksi omasta tv-sarjastaan nimeltään Kardashianit. Nainen on päättänyt hemmotella lapsiaan tänä vuonna ihan toden teolla joulukuun aikana. People nimittäin kertoo, että Kim on palkannut Grammy-palkinnon voittaneen Philip Cornishin herättämään lapsensa joka aamu soittamalla pianolla joululauluja.

Kim kertoi tästä Instagramissa omassa Tarinat-osiossaan. Hän julkaisi kuvan, jossa Cornish soittaa pianoa Kardashianin upeassa olohuoneessa, jossa kimaltelee myös valkoinen joulukuusi.

Kardashianilla on neljä lasta entisen miehensä Kanye Westin kanssa. Lapset ovat nimeltään North, Saint, Chicago ja Psalm. Tämän vuoden joulukuussa lapset pääsevät siis nauttimaan upeasta joulutunnelmasta joka ikinen päivä. Tämä joulu on ensimmäinen sen jälkeen, kun Kardashian ja West erosivat.

Pariskunnan avioero laitettiin vireille aikaisemmin tänä vuonna helmikuun jälkeen, mutta sitä ei ole vielä viimeistelty. Kim kuitenkin deittailee nyt koomikko Pete Davidsonia ja Kanye mallia nimeltään Vinetra.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos