Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kanye Westin reaktio Kim Kardashianin deittailuihin ihmetytti

Kanye Westin reaktio Kim Kardashianin deittailuihin ihmetytti
AOP

Alkuvuodesta maailmalla tunnetuksi tullut pariskunta Kanye West (eli nykyään Ye) ja Kim Kardashian erosivat. Se aiheutti kohua maailmalla, mutta Kim ja Kanye kertoivat olevansa edelleen hyvissä väleissä. Nyt Kardashian on yhdistetty koomikko Pete Davidsoniin ja West ei pitänyt tästä, ainakaan Hollywood Lifen mukaan.

Lähipiiri tyrmäsi huhut suhteesta ja deittailusta, mutta he lisäsivät kuitenkin, että Davidson toivoisi suhteen vakavoituvan.

”Pete on toiveikas, että asiat etenevät romanssiksi,” lähde sanoi.

Kanye ei ollut iloinen julkisista hellydenosoituksista ja pyysi Kimia pidättäytymään niistä ainakin siihen saakka, kunnes pariskunnan avioero on virallinen.

”Kanye ei pitänyt ollenkaan siitä, että Kim ja Pete pitivät toisiaan kädestä kiinni. Hän on pyytänyt Kimiä pidättäytymään julkisista hellyydenosoituksista siihen asti, kunnes ero astuu voimaan. Westin mielestä kyseiset hetket eivät näytä hyvältä perheen tai Kimin osalta eikä Jumalan silmien alla,” lähde sanoi.

Kane Westillä ja Kim Kardashianilla on neljä yhteistä lasta, joiden huoltajuuden he jakavat: North West, Saint West, Chicago West ja Psalm West.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos