Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Julia Robertsin tytär nähdään viimein punaisella matolla – näyttää äidiltään!

Julia Robertsin tytär nähdään viimein punaisella matolla - näyttää äidiltään!
AOP

Näyttelijä Julia Roberts (53) tunnetaan ympäri maailmaa lukuisista elokuvistaan, joihin lukeutuu muun muassa Pretty Woman. Vaikka hän astelee usein punaisella matolla, hän on suojellut perhettään julkisuudelta. Hänen lapsensa Hazel Moder, Phinnaeus Moder ja Henry Moder ovat pysyneet poissa julkisuuden parrasvaloista, eikä heitä nähdä myöskään sosiaalisessa mediassa.

Nyt Oscar-palkittu näyttelijä sekä hänen miehensä Danny Moder ovat kuitenkin näyttäytyneet Ranskan Cannesissa järjestetyillä elokuvafestivaaleilla tyttären, 16-vuotiaan Hazelin, kanssa.

Kuvissa Hazelilla on päällään kermanvärinen pitsimekko, joka istuu hyvin nuoren naisen päälle. Jalassaan hänellä oli mustat kengät.

Julia ja Danny avioituivat vuonna 2002. Roberts ei ole julkaissut kuvia perheestää sosiaalisessa mediassa, ilmeisesti halutakseen varjella heitä julkisuudelta mahdollisimman pitkään. Danny sen sijaan on silloin tällöin valoittanut perheen arkea sosiaalisessa mediassa.

Danny työskentelee myös elokuva-alalla, mutta ei Julian tavoin kameroiden edessä, vaan niiden takana. Hazel ja Danny nähtiin yhdessä edustamalla uuden Flag Day -elokuvan punaisella matolla.

Kuvista voimme nähdä, että Hazel näyttää äidiltään: etenkin Hazelin silmät ovat kuin ilmetty Julia!

Julia Robertsin tytär viimein julkisuudessa

AOP

Julia Robertsin tytär viimein julkisuudessa

AOP

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos