Pidetään yhteyttä

TV

Jennifer Anistonin ja Adam Sandlerin tähdittämä suosikkikomedia saa jatkoa: Netflix valmistaa pikavauhtia

Jennifer Anistonin ja Adam Sandlerin tähdittämä suosikkikomedia saa jatkoa
AOP

Collider uutisoi hiljattain, että Jennifer Anistonin ja Adam Sandlerin tähdittämä Murder Mystery -suosikkikomedia saa jatkoa. Murder Mystery tuli ulos Netflixissä vuonna 2019 ja se sai heti ensimmäisen kuukauden aikana jopa 73 miljoonaa katselukertaa. Voisimme odottaa jatko-osan olevan siis ihan htä suosittu.

Tietojen mukaan elokuvan ohjaaja Jeremey Garelick on otettu ohjaamaan myös jatko-osa ja Netflix on asettanut tämän elokuvan tuotannon pikakaistalle. Elokuvaa filmataan muun muassa Pariisissa ja Karibialla.

Ensimmäisessä osassa Aniston ja Sandler näyttelivät pariskuntaa, joka joutui lomamatkansa aikana syytetyksi murhasta. Tämä elokuva oli kuin valkokankaalle päässyt Whoddunit, jossa jopa katsojat jännittivät syyllisen löytymistä.

Fanit odottavat innolla uuden jatko-osan ilmestymistä ja voimme odottaa, että sen vastaanotto on ihan yhtä hyvä kuin edellisen osan. Tuttujen näyttelijöiden mukanaoloa ei vielä ole vahvistettu. Koska elokuvaa filmataan Pariisissa ja Karibian auringon alla, voisimme olettaa luvassa olevan lisää matkailua ensimmäisen osan tapaan.

Elokuvan ensimmäisen osan voi edelleen katsoa Netflixistä. Voit katsoa sen trailerin alta tai jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos