Pidetään yhteyttä

Viihde

Jaajo Linnonmaan yritys konkurssiin: velkaa yli puoli miljoonaa euroa

Jaajo Linnonmaan yritys konkurssiin: velkaa yli puoli miljoonaa euroa
AOP

Diili-ohjelmastakin tuttu Jaajo Linnonmaa omistaa yrityksen nimeltään 1 Enormous Elelphan Oy, joka on Seiskan mukaan mennyt konkurssiin. Keskiviikkona 20.10. firma julistettiin konkurssiin Helsingin käräjäoikeudessa. Hakemus laitettiin vetämään 15.10, kertoo Seiska.

1 Enormous Elephant Oy on ollut pystyssä vuodesta 2016 saakka. Firm keskittyi valmistamaan ja tuottamaan ohjelmistoja. Konkurssihetkellä yrityksestä oli vastuussa vain Jaajo itse. Tämän yrityksen lisäksi Linnonmaa on mukana kymmenessä muussa yrityksessä.

1 Enormous Elephantin alla on toiminut Jaajon toinen firma, matkailufirma VirtualTraveller, joka keskittyi jakamaan 360-videoita somessa.

Yrityksen konkurssihakemuksesta selvisi, että sillä on varoja, kuten kalustoa ja saamisia, noin 10 000 euron edestä. Velkaa on kuitenkin jopa huimat reilu 577 000 euroa.

Innovaatiorahoitusta tarjoava Business Finland karhuaa jopa 300 000 euroa. Muita rahoitusvelkoja on jopa 100 000 euron edestä.

Yrityksellä on myös toinen suuri velka kontollaan ja se on Linnonmaan toiselle omalle yritykselle. Jaajon hyvin menestyvä Wazzup Oy puolestaan hakee 1 Enormous Elephant Oy:ltä velkoja 160 000 euron edestä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos