Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jaajo Linnonmaa kireänä konkurssista – nimitteli Seiskan toimittajaa: ”Oletko tyhmä?”

Jaajo Linnonmaa kireänä konkurssista - nimitteli Seiskan toimittajaa: "Oletko tyhmä?"
AOP

Diili-ohjelmastakin tuttu Jaajo Linnonmaa on mukana monissa yrityksissä. Hiljattain Seiska sai tietoonsa, että Linnonmaan yritys 1 Enormous Elephant Oy oli menossa konkurssiin, takanaan jopa noin 500 000 euron velat. Yrityksen alaisuudessa toimiva VirtualTraveller -matkailuyritys keskittyy matkailuvideoiden julkaisemiseen somessa ja yrityksellä on mennyt kehnosti viimeisen parin vuoden ajan.

Seiska tavoitti Linnonmaan ja kyseli häneltä lisää konkurssista. Linnonmaa oli kuitenkin melko kireänä asiasta ja jopa nimitteli toimittajaa.

Kun toimittja kysyi, miten firma ajatui konkurssiin, Linnonmaa vastasi tarpeettoman napakalla tavalla.

”Oletko tyhmä, kun kysyt tuollaista? Jos minulla on matkailualan firma, joka tekee matkailuaiheisia videoita ja jos tässä ei ole kukaan päässyt kahteen vuoteen matkustamaan, niin se voi vaikuttaa liiketoimintaan,” Linnonmaa sanoi.

Koronaepidemia on vaikuttanut negatiivisesti monien matkailu-, ravintola- ja viihdealan yrityksiin. Useat ravintolat, yökerhot, baarit ja matkailufirman ovat menneet konkurssiin viimeisen parin vuoden aikana.

Tästä syystä Suomen ravintola-alan yrittäjät ovat jopa asettaneet porttikieltoja pääministeri Sanna Marinin hallituksen jäsenille, jotka haluavat tiukentaa koronaepidemian säädöksiä ravintoloissa tarpeettoman tiukoiksi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos