Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ina Mikkolan yllättävä avautuminen naistenpäivästä: ”Mulla ei oo aikaa tällaseen p***aan”

Ina Mikkolan yllättävä avautuminen naistenpäivästä: "Mulla ei oo aikaa tällaseen p***aan"
Instagram / @inamikkola

Siinä missä monet juhlistivat naistenpäivää kukkasilla ja somepostauksilla, toimittaja Ina Mikkola unohti naistenpäivän tyystin. Hän julkaisi Instagramissa pitkän tekstin, jossa hän avautui yllättävällä tavalla.

”Minulla oli niin paljon muuta mietittävää. Tavallaan hyvä niin, koska unohdukseni sai minut pohtimaan sitä, kuinka olen tavallaan aika totaalisen kyllästynyt naiseuden pohtimiseen,” Ina sanoo.

”Kuinka kyllästynyt olen siihen, kuinka paljon elämässä naiseus on haitannut ja kuinka paljon sen haitoista on pitänyt ja pitää jauhaa. Ja pitää jauhaa tietty siksi, että saa vertaistukea ja naisten asema paranisi,” Ina jatkaa.

Ina sanoo, että ne hetket, jotka hän on menneisyydessä käyttänyt naiseudesta jauhamiseen, olisi voinut käyttää johonkin muuhun.

”Epätasa-arvossa on aina kyse nk. tuplahaitasta. Sen lisäksi, että jostakin on haittaa itsessään, syö se vielä sielua lisää, kun käsittelet sitä haittaa,” hän sanoo.

Naistenpäivänä monet jakoivat uutisen siitä, että YK:n pääsihteerin mukaan UN Women oli todennut naisen tasa-arvo on 300 vuoden päässä.

”Eli pitääkö mun ja kaikkien maailman naisten kärsiä loppuelämän naiseudesta? Pitääkö mun hautaan saakka edistää naisten oikeuksia?” hän kysyy.

”APUAAAA! En jaksaaaaa! SOS! ALERT! HELP! Vauhtia jengi töppösiin! Mulla ei ole aikaa tällaiseen p**kaan! Haluan elää ja nautiskella!” Ina tokaisee.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos