Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Iholla: Näin Sara Sieppi kommentoi saamaansa kritiikkiä pikamuodista: ”Fakta on se, että…”

Iholla: Näin Sara Sieppi kommentoi saamaansa kritiikkiä pikamuodista: "Fakta on se, että..."
Instagram / @sarasieppi

Uudessa Iholla-sarjan jaksossa somevaikuttaja Sara Sieppi vastaa kritiikkiin, jota hän sai pikamuodin tukemisesta. Jakson pääsee katsomaan maksullisella Discovery+-kanavalla.

Iholla-sarjan aikana Sarasta tehtiin Iltalehteen artikkeli, jossa häntä haastateltiin muun muassa somevaikuttajan työhön liittyen. Sara kertoi samalla tekevänsä yhteistöitä pikamuotiyritysten kanssa. Iltalehden tekemä juttu sai aikaan surinaa somessa ja Sara kommentoi asiaa kameralle.

”Tuosta tuli aika paljon negatiivista kommenttia, koska teen paljon pikamuotiyritysten kanssa yhteistöitä. Fakta on se, että ne maksavat todella hyvin ja fakta on se, että ihmiset tilaavat niitä tosi paljon,” Sara sanoi sarjan jaksossa.

Samalla hän huomauttaa, että monet häntä kritisoivat ihmiset kuitenkin nappaavat alekoodin talteen ja tilaavat itse hänen promoamiaan tuotteita.

”Tuolla keskustelupalstoilla haukutaan repliikkiäni, mutta sitten huomenna menet tilaamaan alekoodillani vaatteen itsellesi. Koen, että siinä on tietynlainen ristiriita,” Sara jatkaa.

Sara puhui tuolloin myös aiheesta somessa ja muistutti, että hän itse käyttää samoja vaatteita pitkään ja jopa lahjoittaa vaatteita ystävilleen. Lisäksi hän ostaa itse esimerkiksi monia merkkituotteita käytettynä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos