Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Halsey suivaantui muotilehdelle – ei aio enää antaa haasttteluja

Halsey suivaantui muotilehden käytökselle
AOP

Laulaja Halsey suivaantui muotilehti Allurelle siitä, että lehti käytti hänestä vääriä pronomineja ja irrotti hänen sanomisiaan kontekstista. Nyt Halsey ei aio enää antaa haastatteluja. Hän kimpaantui asiasta ja antoi Alluren kuulla kunniansa Twitterissä. Muun muassa Buzzfeed News uutisoi asiasta.

”Hey Allure. Artikkelin kirjoittaja ei kunnioittanut minua, sillä hän ei käyttänyt oikeita pronomineja kirjoittaessaan minusta. Sitten pilasitte lainaukseni, kun puhuin etuoikeudestani valkoisena, mustan vanhemman lapsena. Irrotitte sen täysin kontekstista, ja saitte sen tarkoittamaan täysin päinvastaista. Inhoan median haastatteluita, sillä käytitte minua hyväksi ja käytitte lainauksiani väärin. Toimikaa v*ttu paremmin…” Halsey kirjoittaa Twitterissä.

Pari kuukautta sitten Halsey ilmoitti haluavansa, että hänestä käytetään she/they -pronomineja, jotka tarkoittavat naispuolista ”hän” sanaa ja kolmannen persoonan sukupuolineutraalia pronominia.

Halseyn alkuperäiset Twitter-julkaisut on poistettu sittemmin, mutta ne leviävät edelleen kuvakaappauksina muiden käyttäjien jakamina. Monet ovat osoittaneet tukeaan Halseylle. Halsey sai esikoisensa hiljattain ja monet sanovat, että on ikävää, että hän joutuu tällaisen asian keskelle heti lapsensa syntymän jälkeen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos