Pidetään yhteyttä

Julkkikset

”Fiksaatio ’oman jutun löytämiseen’ on karannut käsistä” – Sointu Borg lataa asiaa sänkykuvan yhteydessä

"Fiksaatio 'oman jutun löytämiseen' on karannut käsistä" - Sointu Borg lataa asiaa sänkykuvan yhteydessä
Instagram / @sointuorvokki

Diilistäkin tuttu Sointu Borg kyseli jokin aika sitten somessa seuraajiltaan, mikä saa heidät tuntemaan olonsa hukassa olevaksi. Nyt Sointu on kirjoittanut aiheeseen liittyvän julkaisun, jossa hän sanoo, että fiksaatio oman jutun löytämisestä on lähtenyt lapasesta.

Pitkä kirjoitus osuu ja uppoaa moniin ja julkaisu saikin huiman määrän huomiota.

”Et ole luuseri, vaikket löytäsi “omaa juttuasi” tai olisit muuten vaan aivan helvetin hukassa,” Sointu aloittaa.

”Jokaisella pitäisi olla nykyään kristallin kirkkaana mielessä jokin oma juttu. Kutsumus, joka tarjoilisi meille sielunruokaa, takaisi tiemme tähtiin ja tekisi meistä miljardöörejä.”

”Tänä päivänä päämäärättömyys tuntuu olevan pahinta, mitä ihminen voi tehdä. Liikaa hapuilevat leimataan väliinputoajiksi. Juuri kainalokarvat kasvattaneen lukio-ikäisen pitäisi tietää, missä näkee itsensä keski-ikäisenä. Rippikouluikäisen pitäisi ymmärtää jotain asuntosijoittamisesta ja yliopisto-opiskelijan tulisi jo työskennellä johtotehtävissä, mikäli halajaa työllistyä. Keskinkertaisuudesta on tullut synti ja arjestamme sekopäistä säntäilyä.”

”On toki tärkeää, että omaamme edes jonkinasteisia tavoitteita, mutta fiksaatio ”oman jutun löytämiseen” on karannut käsistä. Tuntuu, että jokaisen tulisi osata nimetä jo kehdossa oma elämäntehtävänsä. Some ei helpota tilannetta, sillä näemme päivittäin täällä mitä muut saavuttavat ja minkä ikäisinä. Kas kummaa jos koet olevasi jatkuvasti muista jäljessä.”

Hän lisää, että jos hänen omat keikkansa tyrehtyisivät, hänellä ei olisi hajuakaan siitä, mitä hän seuraavaksi tekisi.

”En ole itsekään kartalla 24/7 ja panikoin tulevasta vähän väliä,” hän sanoo.

”Mikäli koet, että kaikilla muilla ympärilläsi on jokin selkeä kutsumus tai unelma, jota kohti pyrkiä, olet väärässä. Kaikilla muilla ympärilläsi ei ole pallo paremmin hallussa ja elämä noin muuten paremassa tasapainossa. Tällainen ajatusharha tekee olosta usein ulkopuolisen,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos