Pidetään yhteyttä

TV

Errori: Uusi pohjoismainen alkuperäissarja tulossa Primeen: 12 suomalaista mukana kisassa

Errori: Uusi pohjoismainen alkuperäissarja tulossa Primeen: 12 suomalaista mukana kisassa
Instagram / @luketv99

Amazon Prime Video julkaisee 4. marraskuuta ensimmäisen pohjoismaisen alkuperäissarjan nimeltään The Bridge. Sarjassa 12 toisilleen tuntematonta suomalaista kisaavat 50 000 euron palkintopotista.

Kuusijaksoisessa sarjassa kisaajat pudotetaan keskelle pohjoismaista erämaata. Kilpailijoiden tehtävä on rakentaa silta rannalta saarelle, joka sijaitsee 300 metrin päässä rantaviivalta. Kisaajilla on aikaa kaksi viikkoa ja avukseen he saavat vain perustyökalut, kertoo Errori.net.

Mielenkiintoisen tästä tekee se, että vain yksi kisaaja voi voittaa potin. Tekevätkö kisaajat siis yhteistyötä vai aikooko jokainen rakentaa oman siltansa?

”The Bridge on Prime Videon selviytymisformaatti, joka on kuvattu kauniissa pohjoismaisessa erämaassa. Se on täynnä draamaa, jännitystä ja haasteita sekä mielelle että keholle. Olemme iloisia voidessamme tuoda Prime Videolle Pohjoismaissa lisää paikallista ääntä ja tarinoita. Emme malta odottaa, miten asiakkaamme tulevat reagoimaan,” kertoo Andreas Hjertø Prime Videolta.

”Odotamme innolla näyttelijän ja kirjailijan Antti Reinin esittelyä The Bridgen kertojana suomalaisille Prime Videon katsojille. Antti on sydämeltään todellinen tarinankertoja ja olemme erittäin innoissamme voidessamme luoda ainutlaatuista ja mukaansatempaavaa tarinankerrontaa hänen kanssaan,” kertoo Karin Lindströn Amazon Studios Nordic Local Originalsilta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos