Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Erikoisjoukkojen pääkouluttaja paljastaa: ”Emme halunneet antaa kokelaille pienintäkään helpotusta”

Erikoisjoukkojen pääkouluttaja paljastaa: "Emme halunneet antaa kokelaille pienintäkään helpotusta"
Instagram / Janne Lehtonen

Uusi sarja Erikoisjoukot käynnistyi tällä viikolla Ruudussa. Ohjelmassa 14 julkkista laitetaan puskemaan läpi tehtävistä, joihin törmätään myös erikoisjoukkojen pääsykokeissa. Nyt pääkouluttaja Janne Lehtonen paljasti Seiskalle ohjelman taustoja.

”Tiukkana ehtona sarjan tekemiselle oli autenttisuuteen pyrkiminen niin pitkälle kuin mahdollista. Emme halunneet antaa kokelaille pienintäkään helpotusta tai hymynpoikasta ja kielsimme myös kuvausryhmää tekemästä samaa. Kuten oikeissa erikoisjoukkojen pääsykokeissa, meidän tehtävämme oli yrittää murtaa heidät henkisesti ja fyysisesti,” Lehtonen sanoo.

Lehtonen paljastaa, että brittiläiseen SAS: Who Dares Wins-ohjelman formaattiin perustuva Erikoisjoukot oli vireillä jopa viisi vuotta.

”Sarjaa ehdittiin puskea eri kanaville varmaan viisi vuotta. Toki kyseessä on kallis ja haastava formaatti, mutta silti suomalaiseen ruutuun pääseminen kesti yllättävän kauan.”

Hän kertoo, että sarjassa kokelaat laitetaan koville, mutta ihan mitä sattuu heidän pään menokseen ei voitu keksiä.

”Kaikki tehtävät suunniteltiin huolellisesti etukäteen tuotantoyhtiön kanssa. Myös formaatti ohjasi meitä. Ja hyvä niin, sillä siihen on kehitely jo alun perin erittäin toimivia juttuja. Varsinkin ensimmäisiin jaksoihin otimme suoraan mallia briteiltä.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos