Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ed Sheeranin elämä oli rapakunnossa – tytär muutto hänen elämänsä

Ed Sheeranin elämä oli rapakunnossa - tytär muutto hänen elämänsä
AOP

Ed Sheeran kuuluu maailman suosituimpiin artisteihin. Lokakuussa hänen uusin albuminsa = tuli ulos ja hänen faninsa olivat tietysti innoissaan asiasta. The Sun kertoi hiljattain, että Ed Sheeran oli kertonut elämäntapojensa muuttuneen keikkakiertueen aikana todella huonoon kuntoon.

Sheeran kertoo, että tunsi olonsa yksinäiseksi kiertueen aikana, jolloin hän alkoi juoda alkoholia itsekseen. Alkoholin käyttäminen ei loppunut edes lomalla. Sheera nautti alkoholia melkein joka päivä. Hän kuitenkin päätti laittaa elämänsä kuntoon ennen tyttärensä Lyran syntymää.

”Lopetin kolme kuukautta ennen Lyran syntymää, sillä päätin olla se henkilö joka ajaisi vaimoni sairaalaan. Painoin enimmillään lähes sata kiloa, ja nykyään alle 70 kiloa,” Sheeran paljasti.

”Nyt tiesin, miksi olen isokokoinen. Rakastin kanansiipiä, viiniä ja olutta, enkä ikinä kuntoillut. Teen edelleen rakastamiani asioita. Join viiniä eilen, mutta en juonut kahta pullollista. En halua myöskään lopettaa mitään kokonaan. Uskon, että jos yrität lopettaa jonkun asian täysin seinään, palaat paheiden pariin myöhemmin uudelleen,” tähti jatkoi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos