Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Diili-Dora paljastaa, mitä kulissien takana tapahtuu: ”En saanu henkeä”

Diili-Dora paljastaa, mitä kulissien takana tapahtuu: "En saanu henkeä"
Instagram / Dora Palmroos

Diili-sarjassa kilpaileva Dora Palmroos paljasti hiljattain Instagramissa, mitä kulissien takana tapahtuu. Kisaajat joutuvat nimittäin kamppailemaan suurten paineiden alla, ja joskus siitä tulee kilpailijoille henkisesti vaikeaa.

”Kotisohvilta kisa näyttäytyy lähinnä kivalta pikku puuhastelulta, mutta todellisuus on jotain ihan muuta…,” hän aloittaa Instagram-julkaisunsa.

”jatkuva paine, stressi ja unettomat yöt purkautu mulle pahimmalla mahdollisella tavalla. sain paniikkikohtauksen, joka telkkarissa näyttäytyy kuitenkin vain muutamana pikku kyyneleenä,” hän kuvailee.

”Kohtaus oli mun tähänastisen elämän neljäs ja puhkes täysin hallitsemattomana. en saanu henkeä ja tunsin miten sydän hakkas rinnasta ulos. mulla ei ollu mitään kontrollia siihen mitä mun keho teki, joka teki kaikesta tosi pelottavaa. tunsin olon irralliseks, menettäneeni hallinnan ja pelon sekoamisesta.”

Hän lisäsi myös tunteneensa häpeää siitä, ettei pystynyt pidättämään kyyneleitään kameran ulkopuolelle saakka. Hän sanoo myös, että liike-elämässä tunteilla ei ole sijaa ja se mielletään usein heikkoudeksi.

”Mietin pitkään jaanko tätä mun kokemusta ollenkaan, koska ois niin paljon helpompaa vaan pistää pari pientä kyyneltä raskaushormonien piikkiin (joilla varmasti oli myös oma osansa) ja jättää homma siihen. ei tarttis avata ja käsitellä satojen tuhansien ihmisten kanssa asiaa, joka on itelläkin vielä kesken, arka ja tosi henkilökohtanen,” hän sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos