Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Shirly Karvinen jakaa oleellisen pointin somessa: tämä ohjenuora auttaa elämässä

Shirly Karvinen jakaa oleellisen pointin somessa: tämä ohjenuora auttaa elämässä
Instagram / Shirly Karvinen

Somestara Shirly Karvinen jakoi hiljattain pilkkeitä elämästään Instagramin videotarinoissa. Hän korosti sitä, että olitpa minkä ikäinen tahansa, niin äiti ja iskä tietää aina parhaiten.

”Täytän tänä vuonna kolmekymmentä, ja haluaisin itse ajatella, että okei, minulla on tässä jonkun verran elämää takana,” juontaja aloittaa.

”Ehkä osaan itse tehdä järkeviä päätöksiä, ja minun ei välttämättä tarvitse enää esimerkiksi konsultoida minun vanhempia vaikka jossain isommissa jutuissa, tai välttämättä enää edes oikein kuunnella suoraan sanottuna niitten mielipidettä mihinkään asiaan,” hän lisää.

Hän toteaa kuitenkin, että oli itse tässä asiassa väärässä.

”Sitten joutuu kuitenkin välillä toteamaan sen, että ihan sama minkä ikäinen olen, niin siltikin iskä olisi tiennyt taas jälleen paremmin.”

Shirly oli jokin aika sitten ostanut auton isän varoitteluista huolimatta. Paperilla auto oli näyttänyt hyvältä ja kaiken piti olla kunnossa.

”Silloin konsultoin minun isää, ja se oli silleen ”älä osta tuota autoa, että se on ihan paska auto”.”

”Hyvä, ettei tullut riitaa asiasta. Rupesin itse vänkäämään sitä vastaan, että mitä hittoa, tässähän on kaikki ihan ok, ja isällä ei mielestäni ollut mitään tarpeeksi hyvää perustelua siihen, niin ajattelin vaan, että kunhan se on tuollainen muutosvastainen äijä,” Shirly kertaa.

Isällä oli kuitenkin taikavoimia.

”En tiedä, miten se on aistinut sen. En sano, että se oli paska auto, mutta taas jälleen tänä aamuna se ei suostunut reagoimaan mihinkään se auto,” Shirly sanoo.

Myöskään huoltomies ei osannut sanoa, mikä autoa vaivasi.

Niinpä Shirly jakoi tärkeän ohjenuoran.

”Ei olisi ikinä pitänyt muuttaa sitä, mikä toimii. Älä muuta sitä, jos se ei ole rikki,” hän neuvoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos